Tuesday, March 24, 2015

Home » » roti canai kari kambing champion

roti canai kari kambing champion

Assalamualaikum..

Update pantas petang hari..
belek henpon jumpe gambar lama ni..
takde lah lama mana pun..last month kot..muahahha



























roti canai kari kambing champion..
tengok gambar ni pun rase nak repeat pergi beli lagi..

champion tu bukan aku saje² tambah..memang begitu nama kedai nya..
dan memang terbukti champion pun..

pagi Ahad ntah minggu bila, pak sedara en As call ajak breakfast sama..
laju je kitorang sampai..bukan sebab ada orang nak belanja breakfast, tapi tak elok buat orang yang nak belanja tu tertunggu tunggu lama..gituuuu..hahah

order roti canai dengan kari kambing..series sedap giler hoiii..
roti canai lembut je..kari kambing tu pun cukup rasa..
ni bukan sedap sebab orang bayor tau, tapi memang sedap..
padan lah kedai pakcik tu penuh je memanjang..

lokasi kedai? belakang stesen LRT Taman Melati..kedai deret² berhadapan construction new building tu..
cari je kedai roti canai pastu ade banner besor kat kedai tu..ROTI CANAI CHAMPION..
parking agak hazabedah sikit lah..tapi apa ade hal..aku kan penumpang je..ehh??

harga pun aku tak tau..sebab orang belanja kan..takkan la aku nak tanya berapa mak teh bayor tadi? hahaha..kang mak teh mintak claim balik tak ke susah tu..ehehhehe..
pa pe pun, mekasih la sudi belanja kitorang makan roti canai sedap..next time boleh belanja lagi..hahahah

oklah..terima kasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)


4 comments:

  1. wah.. rajin g makan2 yek sekarang. dahlia ok plak tak meragam...

    ReplyDelete
  2. Belakang lrt tmn melati?? Haizzz tak boleh jadi ni..dah dekat sgt dgn rumah tapi tak pernah gi pon...ok2 esok pagi ciknad terjah!

    ReplyDelete
  3. ala.. aku kambing lover.. acaner ni.. aku selalu gi makan canai kuah kambing kat din bukit bangi je.. harus ku terjah si champion ni jugak. whatsapp kat aku location please. hahahha.

    ReplyDelete
  4. wahh dekat ni harus terjah..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute