Thursday, April 30, 2015

Home » , , » 6 tahun suka duka asleenda.blogspot.com

6 tahun suka duka asleenda.blogspot.com

Assalamualaikum..

Ntah kenapa hari ni tiba² tangan ni nak klik tab 'ABOUT ME' kat atas tu..
saje je nak tengok²..sbb last klik rasenya tahun lepas..heheh..

tup² mata ni tertancap pada ticker kat bawah tu..
memang ada macam² ticker pun..
sebabnya kalau nak suruh mami yang ingat semua bende, memang tak lah kan..
nasib baik lah wujudnya bende alah ticker ni..

dan yang paling best, hari ni blog sekadar di pinggiran asleenda.blogspot.com ni dah berusia 6 tahun..
yeayyyy..Alhamdulillah seadanya..banyak sangat suka duka tercatat tertulis dalam ni..
dari zaman anak dara, zaman nak buat preparation kawen, zaman dah kawen, zaman beranak satu, dan sekarang kisah mak beranak 2 pulak..
ya Allah tak sangka pulak masih bertahan sampai sekarang walaupun update blog ikut suka hati je..

6 tahun dah..kalau anak ni, dah tadika dah anak aku...huhu

mungkin lepas ni nak ber dotcom pulak? 
hurmmm..akan dibawa ketengah hal ni..hihi..
atau penulisan akan lebih serius? 
atau fokus akan lebih mengecil atau makin meluas?
takpelah..asleenda will always be asleenda..
tahniah untuk diri sendiri..*tepukbahulibastudung

terima kasih pada semua pembaca yang sampai sekarang masih sudi singgah bertandang ke blog asleenda ni yer..tanpa korang semua siapalah aku..ehh???
hihi

oklah..tu je utk hari ni..
sampai jumpe lagi..tenkiu sudi singgah bace tau..
bye..:)

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute