Friday, April 3, 2015

Home » , , , » Cheese Cake Leleh by Anis Choc N Cheese

Cheese Cake Leleh by Anis Choc N Cheese

Assalamualaikum..

Selamat pagi...
Tetiba teringat cheese cake leleh by Anis Choc N Cheese ni di pagi hari..
Sabtu lepas, Anis ada COD dekat dgn KL Festival City tu, so, ape lagi..selit order lah..
tapi malangnya hari sabtu lepas jadual adalah sangat padat..
kena pegi Kajang nak tempah baju..
baju raya ade, baju tak raya pun ade..hahaha..over..

so, mntk tolong Ciknaa..ciknaa pun ade hal..
nasib baik kak Ameris boleh tolong amikkan sebab dia pun mengoder sama..hihi..
hari Ahad baru dapat ambik ciskek leleh ni..

pastu terus shoot pergi Rawang umah opismate lama cik Faten..
saja je datang melawat sambil jalan jalan..
so, bawak ler sekali ciskek leleh tu ke rumah dia..
makan kat sana la kan..hihi

Taraaaaa...sedap sedap sedap..
lagi lagi kalau sejukkan dulu dalam peti ais..
auchhhh..teringat ingat pulak..huhu..

yang aku order ni, cheese cake leleh perisa strawberry..
cheese tebal weiii..tak rugi lah beli..







ni gambar² aku cilok dari FB dia..sesape nak cuci mata, boleh lah singgah terjah..
boleh LIKE page dia sekali..
esok² boleh place order..gituuu..
mana yang dekat dengan Putrajaya tu, boleh COD je dengan dia kat sana..
kalau area lain, tunggu dia announce la yer..

oklah, nak Publish dah entry yang aku start draft dari hari Isnin lepas..
ahhaahha..dah boleh resign jadik blogger dah kot mami Asyraf Dahlia ni..
lepas ni jadik reader jelah..huhu..

terima kasih sudi singgah bace blog tenggelam timbul ni yer..
jumpe lagi..bye...:)

6 comments:

  1. leenda yg akak oder tak sempat snap pic, terus masuk mulut. kena cilok fb anis gak laa gamaknya ni

    ReplyDelete
  2. waaaaa bila lah dapat rasa ni..dapnyeeeee

    ReplyDelete
  3. lepas bersalinlah bru dpt rs....
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. <3 <3 <3 maceh lalink...tgu gathering nnt i bwkkan produk Anis Choc N Cheese Lagi ek...kan sama birthday ngan Hanis...dah nama hampir sama...auw...Anis Vs Hanis

    ReplyDelete
  5. byknye chesee!!!! waaaa rosak dietku

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute