Friday, April 17, 2015

Home » , , , » jalan jalan titiwangsa..lagi?

jalan jalan titiwangsa..lagi?

Assalamualaikum semuaaaaa..

Eh ehh termenyanyi pulok..
oklah, entry nak clear draft sudah datang..hoho..
ni sabtu last week ni..pepagi lepas subuh angkut asyraf dgn cik bunga pergi titiwangsa..
siap mandi apa semua..dekat je pun..
dah tak tau nak ke mana dah sebenarnya..
tapi nak bagi Asyraf tu happy berlari je..so, moh ke titiwangsa lah kite..



posing 3 beranak..dahlia tu dari awal datang sampai lah nak balik, masam je muka nya..
muncung tu boleh ikat..jenuh agah..baru lah senyum sikit..alahaiiii..
nasib baik ada stroller warisan Asyraf ni..
tak yah berdukung dah..nak ber baby carrier, mak enchek tak mampooo..
so, pakai jelah ape yang ada..

berbukit sikit ni..tolak jangan tak tolak..


tengoklah muka tu..tak nak senyum langsung..
abah dia jelah over sokmo sengeh ..hehehe


tengok macam dah besar sangat dah anak dara sorang ni..


anak bujang yang kerja nya nak menjerit je..
abah pulak pesen suka sangat menyakat..
selagi tak menangis Asyraf tu, selagi tu tak stop menyakat..
tu yang mami nak jadi tarzan jugak tu..hoho

suruh abah dukung nk kire 1, 2, 3..semput abah ko tu Asyraf oiiii..
kalau ikutkan banyak lagi gambar ni..
tapi sudah cukup sudah lah yer yang ada ni..
kang ada yang muak pulak..

ok, dah penat berlari berpanasan, pukul 9 dah gerak balik dah..
singgah breakfast mamak Hameed, belakang Ong Tai Kim tu..
kasi can lah Asyraf nak minum milo ais..seminggu sekali je minum milo ais..
takpelah..happy² je..

macam tu jelah sabtuday kitorang..
simple je kan..bawak anak keluarkan peluh sikit..
free of charge je..jimatttt..tu yang sebenarnya kannn..hihi

oklah, sampai jumpa..
terima kasih sudi singgah baca..
bye..:)

4 comments:

  1. pegi pg ea
    patutlah lengang je
    klu ptg, penuh....

    ReplyDelete
  2. cuaca baik untuk bersama anak2. hehehe

    ReplyDelete
  3. anak2 suka bila bawak jalan2 ke taman macam ni..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute