Tuesday, April 21, 2015

Home » , » Siri Bercakap dengan Asyraf - 2

Siri Bercakap dengan Asyraf - 2

Assalamualaikum...

Tetiba teringat nak update pasal Asyraf lagi..
kemain siap ade Siri bercakap dengan Asyraf..
bukan bercakap dengan Jin yer..hahahha..
eh, dulu masa kecik2 dulu suka sangat baca buku tu..
berebut2 dengan mak nak baca..



























sumber: Google

yang peliknya, dulu tak takut pun nak baca cerita2 macam tu..
rilek je boleh baca siang malam pun dok hadap baca..
selagi tak khatam, selagi tu pulun baca..
sekarang, tengok cover lama2 pun seram..
jangan kan nak baca..hahahaha

ok..melalut sudah..
sekarang kan, kalau ambik anak2 dari rumah Mak (pengasuh), baru la aku sedar dan perasan banyak rupenya kereta Kenari ada atas jalan raya ni..
selama ni ingatkan kereta Kenari ni jenis rare, orang tak pakai sangat..hahahha..
siap kereta kenari deme, lawa2 modified begitu begini..
Kenari aku je, macam ittewwwww jugak rupe dia..
dengan kaler silver original lagi..huhu

Ape tak nya..macam mana boleh tersedar?
Asyraf la..asal nampak je kenari..
'mami, sama macam car Asyraf..'
jalan depan lagi..
'mami, sama macam car Asyraf..'

jalan depan depan depan lagi..
'mami, sama macam car Asyraf..'
pastu, selagi ko tak toleh kereta yang dia tunjuk tu, selagi tulah dia dok ulang sambil tepuk2 seat, tepuk dashboard..
punya lah nak bagitau..
mami nak bawak kereta pun tak senang..
dah la mami bawak manual..haishhh..

nanti kan, bila dia dah boring, dia cakap 'so many car Asyraf..'
mami? krikkk krikkk krikkk..
nampak tak? awal2 lagi dia dah mengaku kereta tu dia yang punya..
adoyaiiii..

oklah..tu je nak cerita..
sampai jumpa lagi..
tenkiu sudi singgah bace yer..
bye..:)

5 comments:

  1. hahahhahahahaha..ok lawak ah asyraf ni..

    ReplyDelete
  2. hihi.. dah dapat bercakap memang tak berenti ekk.. hihi..

    ReplyDelete
  3. mesti comel je mulut tu bila cakap2..hehe

    ReplyDelete
  4. sekali dia cakap ko tak pantang 100x dia ulang tue..hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute