Friday, May 1, 2015

Home » , , , , » Bila Gojes masuk paper Metro

Bila Gojes masuk paper Metro

Assalamualaikum..

Selamat Hari Pekerja semua...
ade yang bekerja ke?
hari ni mami asyraf dahlia cuti cuti malaysia..
tapi cuti balik kampung je..
dah lama tak balik kampung..rinndduuuu..

ehh ehh...
hari ni nak bagitau satu hal je..
satu je..hihi

ni hah..geng gojes masuk paper!
hahaha..sape yang pernah bace pasal gathering geng gojes hari tu, 
mesti tau pasal team Horlicks datang dekat group kitorang tengah gathering tu, mintak posing dengan props #hariharihorlicks..
ape lagi..sakan lah semua nya posing..
ingatkan just senyap macam tu je..
sekali semalam, si Rara bagitau yang gambar tu keluar metro..
laju2 wassap asben suruh beli..
nak frame..hahahah..

ni la gambar yang masuk paper tu..
walaupun takde sebut pun geng gojes dkt situ, tapi haruslah bangga jugak kan..
masuk paper kot..
maafkan lah kami yang jakun ni yer..hihi

ni gambar dari camera henpon asben..comel kan..*muntahhijo

oklah..tu je nk bagitau..
tenkiu sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..:)

1 comment:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute