Saturday, May 16, 2015

Home » , , , , » Doa semoga dipermudahkan..

Doa semoga dipermudahkan..

Assalamualaikum..

Hari ni, jap lagi nak gerak pergi event Family Day GOJES Blogger Supermom and Baby..
ooohhh tak sabar...
barang2 semua dah ready tepi pintu tu..
tunggu asben balik kerja jap..
haishhh jgn la lmbt2 sangat balik kerja tu abang oiii...
huhu..

sementara kite berfamily day kejap lagi ni, meh la tatap gmbr anak dara hamba ni yer..
dah setahun dah umur dia ni..

gambar masa kat kampung awal bulan hari tu..

Oklah, korang doakan Family Day kitorang nanti berjalan lancar yer..
semoga dipermudahkan, berjalan seperti yang dirancang...
InsyaAllah..aminnn

Sampai jumpe lagi..bye..:)


1 comment:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute