Wednesday, May 20, 2015

Home » , , , , , » GBSB Family Day 2015 - Part 1

GBSB Family Day 2015 - Part 1

Assalamualaikum..

Dah update teaser semalam kan?
so, hari ni nak update part seterusnya pulak..
ada berapa part? ntah la..hihi..

Event: GBSB Family Day 2015
Venue: Singgah Santai Resort, Hulu Langat, Selangor
Date: 16 & 17 May 2015

Lebih 20 keluarga yang join Family Day kali ni..
memang meriah giler lah..
bayangkan dengan asben, dengan anak anak lagi..
fuhhh..gamat sekejap..






pintu masuk menuju ke kolam kolam dan resort..


kolam dewasa..memang besar kolam ni..

























kolam kecik ni ade 2..yang sebelah sana tu, dalam sikittt..
yang dekat ni, budak 2, 3 tahun boleh berdiri kot..
memang seronok la..siap ade slide..
masa family day tu, asben siap bawak dahlia naik slide..
terus gedebushhh dalam kolam tu..nasib baik asben tak terlepas anak dara tu..
aku yang tengok ni, rase macam nak terkeluar jantung dah masa tu..
terus nanges la anak dara tu..tapi kejap je nanges nya..pastu rilek rilek lagi sambung mandi..
haishhh
































Dahlia dengan pelampung warisan dari abang Asyraf..hihi..



















































close up sikit..hehhe..ni lah banner Family Day kitorang..
banner ni disponsor oleh kak Amy..
terima kasih kak amy..lain kali boleh sponsor lagi..ehh??

Untuk Family Day yang julung kalinya ni, Alhamdulillah murah rezeki GBSB 
sebab selain dapat sponsor dari ahli Gojes yang memang ada bisnes sendiri, 
kami jugak menerima sponsor dari pihak luar..Alhamdulillah..
semuanya akan di review satu persatu..tungguuuuu..

Barisan gojes supermom yang hadir:

Leenda - http://asleenda.blogspot.com
Ciknaa - http://www.wifewillbe.blogspot.com/
Allene - http://www.mommylin.com/
Aznor - http://www.kesahceriterachenta.blogspot.com/
Khairul - http://www.sedetikilham.blogspot.com/
Eira - http://aienadhira.blogspot.com/
Sue Haida - http://www.suesukasusun.blogspot.com/
Kak Amy - http://amerislovely.blogspot.com/
Yatie - http://www.dyatie.com/
Erina - http://whitevincci.blogspot.com/
Umi Pinggu - http://www.dunialesungpipitumie.blogspot.com/
Ros Anis - http://dnatembamtomey.blogspot.com/
Achiek Anis - http://www.mamiairis.blogspot.com/
Mimi - http://www.cikpuanmimi.blogspot.com/
Mai - http://www.mylifesstoryblog.blogspot.com/
Anez - http://www.sweetlikewhat.blogspot.com/
Nadt - http://sayepunyebelog.blogspot.com/
Cik Nad - http://www.nadiah245.blogspot.com/
Pizah - http://fizmi.blogspot.com
Zarihan - http://sweetpea-pumpkin.blogspot.com/
Safura - http://safurara.com

oklah..lepas ni akan menyusul lagi beberapa part cerita pasal family day ni..
tak boleh nk lumpsum semua sekali..
sebab mami asyraf dahlia is excited nak cerita semua..
kalau boleh gambar dari OP Family Day ni pun nak tempek semua dalam blog ni..
harap korang semua tak boring yer nnt..huhu

tenkiu sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..


7 comments:

  1. kan kak..rasa nak masuk semua gambar..haha

    ReplyDelete
  2. yeayy ada senarai..su tgh buat coloumn sidebar untuk kwn2 familyday

    ReplyDelete
  3. nampak best laa singgah santai tu

    ReplyDelete
  4. Ni rase ade 10 part kot ni.haha..

    ReplyDelete
  5. wahhhh seronoknye ! meriahnye nengok haa. amboi santai betul dahlia hehe

    ReplyDelete
  6. pergh...giler rajin ko kak copy link sume gojes yg hadir....syabas2

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute