Monday, May 25, 2015

Home » , , , , , , » GBSB Family Day: Aktiviti Malam BBQ - Part 3

GBSB Family Day: Aktiviti Malam BBQ - Part 3

Assalamulaikum..

Nak sambung laju² update pasal family day..
nanti lama² lupa pulak..
masa malam BBQ tu, selain daripada menyantap menu yang ditetapkan sebelum tu, ada acara sambutan hari jadi anak anak Gojes, Exchange gift dan agihan goodies..mmg kitorang dah setuju sesiapa yang celebrate besday malam tu, kena sediakan goodies..

kek atas, disponsor oleh Erina..
kek coklat with edible image robocar poli siap ada macaroons di sponsor oleh Achiek Anis..
Cup cake dress ni pun Achiek Anis yang sponsor.. 


tengok gambar pun tau semua happy masa ni..bukan anak² je suka, mak bapak pun gembira..
malam tu 7 anak2 gojes diraikan termasuk lah my lil girl cik bunga..celebrate besday setahun dengan kakak dan abang²..



Thanks Lin sempat record video nih..sangat² bermakna video ni..
tengok gelagat anak² tiup lilin..anak dara aku je belum tau ape apa lagi..tengok sana tengok sini pastu tengok mami..tapi mmg nampak malam tu happy kemain dia..


Bacaan doa oleh suami Anez..mohon Allah panjangkan usia semua..eratkan tali silaturrahim kami semua..
semoga persahabatan terus berkekalan..aminn
Lepas acara potong kek, kami teruskan dgn Exchange Gift pulak..memang dari awal dah setuju semua hadiah minimum RM15 je..sebab taknak membebankan lah konon..tapi mungkin rezeki dengan niat berkongsi kegembiraan, masing² punya hadiah tukar tukar nan hadooo RM15..harap Yatie suka dengan hadiah dari aku tu..huhu..aku dapat hadiah dari Safura..

dah selebet dah muka mami..haha..
Thanks Rara, ahkak suka hadiah ko tapi ntah bila dapat gantung..tunggu pindah umah dulu lah kot..yang entah bila tu..hukhuk






















sebelum terlupa, malam tu ada beberapa hadiah lucky draw yang ditaja khas oleh mak2 Gojes..
walaupun jarang sangat nak bertuah, tapi mungkin dah rezeki Asyraf, nombor mami naik utk hadiah lucky draw ni..yeayyyy..
Ade cerita kenapa aku pilih Chewable Vita-C Plus ni..
memula masa tengah susun2 hadiah ni, Asyraf ternampak botol ni..dia dah mntak nak Vit C.,dia ingat yang dia punya kat umah tu..mami kate, ni bukan Asyraf punya..dia ok pastu pergi sambung berlari..
Lepas tu, Dahlia dah start enjin nak nangis, so, aku bagi jelah dia pegang botol ni sambil gigit2..tup2 nombor naik, laju2 cakap nak Vit C ni..hahaha..terima kasih kpd Yatie yang sudi sponsor..
memang aku suka giler weiii sebab Vit C asyraf kat umah tu dah tinggah sikit je lagi..hihi
so, kalau korang nak beli barangan Shaklee, boleh terjah Yatie ok..

lepas settle semua tukar2 hadiah, laju2 agihkan goodies..sebab dah lewat dah pun..anak2 semua pun dah gelisah mengantuk ape semua dah..bila dikumpul semua hadiah besday dahlia, goodies dan exchange gift penuh satu plastik beg besarrr..Ya Allah, terima kasih utk semua mak2 Gojes yang murah hati..




jenuh nak bukak hadiah..hadiah besday Dahlia semua pun aku simpan dulu..sebab kebanyakkannya sesuai utk abg Asyraf..hahah..kang adik nak pegang pun tak boleh..so, simpan dulu..tunggu besar sikit boleh main sama2 dengan abang asyraf ok..

oooEEemmgiiii..dah panjang rupenya..ok2..stop sini dulu ekk..
jumpe lagi kalau aku rajin nk sambung..errrr boleh gitu?
tenkiu sudi singgah baca yer..
bye..:)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute