Tuesday, May 26, 2015

Home » , , , , , » GBSB Family Day: Last Day - Part Akhir

GBSB Family Day: Last Day - Part Akhir

Assalamualaikum..

ok, last day #gojesbloggersupermomandbaby punya family day..
dah tak tau nk tulis apa dah..
rase macam nak tempek gambar je banyak2..

last day punya aktiviti
- family photo



















ni antara family photo yang ade..
rasenya ada yang tertinggal kot..

yeayyyy..asleenda family photo..walaupun asyraf dahlia tak pandang camera, jadik lah dari takda..hihi



















GBSB Group Photo
Supermom
Superdad
Superkids

ni masa dah nak balik dah..sebelum salam salam comolot apa semua tu, mari kite bergambar..hihi.



cilok dr instagram mimi..hihi
Ya Allah rindu dah kenangan ni...sobss

ni masa lps check out..sebelum lunch kat cafe..

ape lagi ekk..alahaiii..lupa sudahh..
ohh yer, kalau korang nak baca cerita family day ni dari blogger lain, boleh klik link2 kat bawah tu ekk..
jangan malu2..

GBSB Family Day 2015

☻Allene

☻Asleenda

☻Umi Pingu

☻Anez

☻Safura

☻Myzatul

☻DYatie

☻Ciknaa

☻Aznor

☻Hafizah

☻Eira Zainal

☻Kayrul 

☻Syamimi

☻Achiek Anis

☻Nadt

oklah..tenkiu korang yang rajin singgah sini baca aku dok pot pet2 yer..
jumpa lagi dilain entry ok..aku nk review pihak2 penaja yang sangat bermurah hati menaja GBSB punya Family Day..terima kasih banyak2..
bye..:)


6 comments:

  1. Baca entry familyday jer terus rasa rindu kat gojes...sekejap sgt rasanya 2 hari 1 mlm tu...huhu

    ReplyDelete
  2. Saje je kan letak gambo ramai2 yg xde muka nadt. Seb baik last sekali tu ada gak setepek.

    ReplyDelete
  3. seronoknye family day..dah lame xjoin mane2 family day

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute