Thursday, May 14, 2015

Home » , , , » Happy 1st Birthday Hanis Dahlia

Happy 1st Birthday Hanis Dahlia

Assalamualaikum..

Alhamdulillah diberi kesihatan yang baik pagi ni..
hari ni happy sikit sebab hari ni besday cik bunga Hanis Dahlia..
rasa sekejap sangat tau2 dah setahun dah hari ni..
cepatnya awak membesar..

Walaupun kisah awak tak sebanyak kisah abg Asyraf dalam blog mami ni, 
percayalah kasih sayang mami tak pernah berbelah bahagi..
mami abah sayang abang Asyraf..sayang awak jugak..
giler tak sayang anak dara banyak akal ni..:)

dah setahun dah dia..sobsss

Alhamdulillah Dahlia membesar dengan baik..
walaupun perkembangan ada sikit perbezaan dengan Asyraf, tapi takpelah..
setiap budak tu kan beza2 tahap perkembangan dia..
contoh macam Asyraf dulu, genap setahun je dia dah boleh berjalan..
Dahlia ni, dia belum ade keberanian lagi nak menapak..
berdiri joget joget boleh..kemain lagi..
tapi bila mami kata ' takktehhhh' terus duduk..hahah..
takpe takpe..mami tunggu lagi..

ni kenangan yang palinggg tak boleh lupa..
awak punya batuk teruk sampai kena warded..
pakej 5 hari 4 malam kat Hotel Columbia Asia..hadoiii..
sudah cukup sudah lah yer..
















ni mami saje gatal Google nama awak tadi..
haaa selambak keluar gambar..:)
semoga awak membesar dengan sempurna..
dikurnaiakan kesihatan yang baik..

oklah..mami nak baca balik kisah bersalin awak dulu jap..
haishhh..sampai sekarang pun still lagi rase macam baru je bersalin..adehhh..
tu je cerita pasal anak dara Hanis Dahlia turn 1..
takde celebration besar²an pun..
kita sambut apa adanya je..ok..

tenkiu pada yg sudi singgah bace yer..
sampai jumpe lagi..
bye.:)


8 comments:

  1. happy 1st birthday dahlia....semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...semoga menjadi anak yang solehah....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Hanis Dahlia..:)

    ReplyDelete
  3. Hapy bday dahlia.. chinese look la awak ni.. comel sgt... mama tu bca kisah bersalin, xnak merasa lg ke?? Hihi

    ReplyDelete
  4. happy besday dahlia.. semoga membesar menjadi anak solehah...

    ReplyDelete
  5. Happy 1st Birthday si comey dahlia .......

    ReplyDelete
  6. DAHLIA... semoga panjang umur dan berbahgia di samping keluarga....
    comeinya
    :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir Dahlia. Boleh abg Darwish masuk meminang? Eh! Hahaha. Semoga menjadi anak yang solehah, yang sentiasa membahagiakan.

    ReplyDelete
  8. Hepi besday hanis dahlia. Si bunga sekuntum mami....
    Semoga jd anak yg baik n gembira kan semua org,,

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute