Tuesday, May 12, 2015

Home » , , , » Jalan Jalan Bandar Kuantan

Jalan Jalan Bandar Kuantan

Assalamualaikum..

Laju² update sementara ada masa ni..
busy amat skrg..penat packing barang..huwaaaaa

ok2..nak clearkan draft ni..
sebelum jadik lebih basi lagi..
moh kiter..

masa cuti Hari Pekerja tu, aku balik kampung..
so, esoknya saje2 je ajak adik yang no. 2 tu jalan2 Kuantan..
dah lama giler tak pergi Kuantan..hihi..

Saje jelah pergi Mini Zoo Taman Teruntum tu..
nak datang melawat binatang2 yang tak seberapa nak ade kat sana tu kan..
adelah 4,5 jenis binatang..jadiklahh..masuk FREE, takyah nak complaint panjang lebar sangat..hihi




Nampak tak budak pakai baju belang tu..
kemain excited giler pergi sini..
kesian dia..kitorang memang tak pernah bawak dia pergi zoo..
sebab nya mami tak boleh tahan bau zoo busukkk!!..
kahkah..maafkan mami..nanti lah..kita pergi Zoo Negara ok..
bnyk sikit binatang boleh tengok..

anak anak buaya..suka Asyraf dapat tengok crocodile live depan mata..hihih

Iguana ke apa nama binatang nih..Asyraf kata cicak mami!..
kalau cicak besor ini, mami pun lari tak cukup tanah..kah!

Ostrich yang tak berapa nak cukup kiraan bulu nya..kesiannnn.. 
gigih asben nak bergambar dgn burung unta..pastu cover malu dengan dukung Dahlia..hahah




Mak anak dua..ecehhh

pastu kitorg singgah Teluk Cempedak pulak..
hazabedah punya jammed!..
Tobat tak pergi dah kot Teluk Cempedak lepas ni..
ehh yeker? tengok keadaan lah kot..

asben dah macam usung senapang pulak dlm gambar ni..
padahal tu beg sling dia..pastu belakang tu pokok kayu..
dah nampak macam sandang senapang..heheh..

oklah..tu je nk cerita..
kesimpulan cerita, mami asyraf dahlia bagi 3 bintang jelah..*tetibe*
tenkiu sudi singgah bace yer..
jumpe lagi..bye..:)


5 comments:

  1. akak pakai bawal satin ke tu..comei ahh

    ReplyDelete
  2. Seronoknya jejalan. Ros cuti ari tu blik umah mil je.. sobsob

    ReplyDelete
  3. eh kuantan ada zoo ye...hehehehe...teluk cempedak je pernah pergi...memang susah parking kat sana tue

    ReplyDelete
  4. dah lama kite tak pegi kuantan. hee.

    ReplyDelete
  5. lama tak pi kuantan ... bestnye ...tc lagi lama tak pi

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute