Wednesday, June 24, 2015

Home » , , , » Ke Royal Floria Putrajaya lah kita..

Ke Royal Floria Putrajaya lah kita..

Assalamualaikum..

Yeayyyy..mari kite clearkan draft..hihi..
macam ni lah..banyak cerita yang nak simpan dalam blog ni, tapi masa agak terhad..
so, sikit sikit tulis yer..
sampai masa kite publish..:)

ni kisah masa pergi Royal Floria Putrajaya 2015 hari tu..
mak mertua ajak pergi last day tu..
banyak kali dah mak mertua ajak pergi, tapi asben kerja..
so, kebetulan dia cuti tu, jom lah kita..
sekali sekala layan bunga lah pulak..
semalam nya layan haiwan²..hihi



GOOD satu kali..mak mertua pun layan kan aje menantu hantu dia ni..hekhekhek..























menantu hantu dia pun nak jugakk..takmo kalah..

maaf..semua org tak ready lagi, tp sebab asben tgh sengeh time ni, kita upload yg ni jelah..hoho
nak jugakkk amik gambar kat sini..

gigih abah dukung anak² dia..adoiii

sebenarnya banyak sangat gambar2 bunga yang cantik2, yang pelik2 tak pernah tengok pun ade..
pastu dekorasi comel2..tapi malas lah pulak nak edit gambar..



































makanya, kite tempek gambar cik bunga ni jelah ekk..
bunga jugak
besor dah dia..
dah dapat kaki..kerja nak berjalannnn je..jenuh tangkap dia jelah..
dah la bulan puasa ni..aduyaiiii...

oklah..dah nak publish..
tenkiu yer yg sudi singgah tu..
jumpe lagi..bye..:)



2 comments:

  1. wah.. ni memang betul2 clear draff entry hehehee..

    ReplyDelete
  2. pernah pegi sekali je pesta bunga ni time bujang2 dulu.. skrg memang harapan lah nak jejak sana hoho

    cantik la tudung acik leenda :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute