Wednesday, July 15, 2015

Home » , » Sampul Raya Limited & Special Edition Episode 3

Sampul Raya Limited & Special Edition Episode 3

Assalamualaikum..

Dah macam tradisi pulak aku ni..
tetiap tahun mesti nak order customade sampul raya/angpau..
saja suka suka..bukan nya selalu pun kan..





Pic Kredit to: Dida Zenal

ni sampul utk tahun ni..
takde penambahan doodle yer..
masih lagi berempat..hehe..

tahun ni memang saje request nak tema bunga bunga..
banyak sample yang Cuda bagi, sampai rambang mata..
last last amik yang bunga biru ni..hoho..



































koleksi sampul raya customade dari Dida Zenal..
harus simpan satu keping buat kenang kenangan..

ok, dah nama nya pun limited kan, maknenya tak semua la dpt sampul ni..
insan terpilih je yang dapat..tu pun kena ber silat pulut dulu dengan Asyraf..heheh..
ehh, takdelah..aku order sikit je pun..paling minimum..
kata saje suka²..selebihnya, guna jelah angpau dari Ambank yang melambak tu haa..
asben hari² bawak balik angpau ambank..adehhh..

oklah..mekasih sudi singgah bace..
jumpe lagi..bye..:)

1 comment:

  1. Best nya leenda. Apasal aku tak gigih mcm ko mami. Kalau x mesti aku ada kenang2an mcm ko jugak.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute