Sunday, August 16, 2015

Home » , » Jamuan raya di opis

Jamuan raya di opis

Assalamualaikum...

Ehhh dah habis bulan syawal ekk..hihi
Takpe..tak kira..nak update jugak..so that nnt dah tua boleh baca balik..ntah sempat tua ke tak..huhu

Kitorang ni Uni private..takde sape nak sponsor kalau nak buat jamuan2 raya ni..kalau rase nak buat jgk, pandai2 la collect duit sesama staff yang nak join..kalau collection besar, mewah la..kalau tak, yang sedang sedang sajaaa...hehehe

Kita collect sorang rm5 je..pastu buat potluck..duit tu buat beli buah, pinggan cawan sudu garfu..air kotak senior asst manager sponsor..jadik la..Alhamdulillah..

Pendekkan cerita..terus tempek gambar makanan jelah..



Mee/bihun sup sedap melampau nama diberi..sedap giler weii
Ni kak siti yg masak..



Uishh..terkenang kenang lagi nih..



Laksa Johor..sedap jugak ni..kak ayu yg masak..



Adudududu..kuah tak kedekut ikan..slurppp



Rendang ayam cili padi + nasi impit
Ayam 2 ekor..sekor aku masak, sekor lagi kak siti masak..sampai opis campur kan sekali..bergabung meletup..sampai big boss tanya resepi..hihih



Makanan sampingan..
Sandwich telur dengan agar agar kastard tu aku buat..



Kek coklat ni aku sponsor..tempah dengan kazen asben..

Tu je kot..jadiklah kan..jamuan raya kecil kecilan department aku..meriah jugak..sampai panggil geng dari department lain..sbb makanan tetiba jadik banyakkk...Alhamdulillah..

Oklah..tenkiu sudi singgah bace ekk..ada lagi ni cerita raya aku..kalau rajin nnt aku tulis la...kalau tak...hurmmmm
Hihi..jumpe lagi..bye..

2 comments:

  1. Kitorg nie sampai abis raya x buat open house kat opis...semua bz sgt sampai lupa...huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute