Monday, August 24, 2015

Home » , » Lasagna Daging by Ameris Homemade Delights

Lasagna Daging by Ameris Homemade Delights

Assalamualaikum..

Sekali lagi nak update pasal food sedap nih..
Benda sedap kena war war kan pada semua..heheh



Ni lah dia..lasagna daging
Sedap hoiii..ni ntah kali keberapa dah order dengan kak amy..
Alang2 nak pegi amik ayam pandan frozen tu, kite order terus lasagna dgn puding roti..
























Tu diaaa...sedap hingga menjilat pinggan..ok, over..

Puding roti tak de pulak gambar yg senonoh sikit..tp tak yah gambar pun takpe..confirm sedap sebab tu aku order 2 bekas puding roti..siap request nak guna roti wholemeal tu..request berbayar yer..roti wholemeal tu kan mahal sikit dari roti putih tu..

Tapi memang berbaloi..memang sedap lagi kalau sos kastard tu sejuk..nyamannn masuk dalam tekak..hehhe

klik SINI kalau nak order yer..

Oklah..sekian review ikhlas dr mami leenda yer..breakfast pagi td pun makan puding roti..walllahhhh nyamannn..

Jumpe lagi..bye

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute