Monday, August 17, 2015

Home » » Masih raya lagi?

Masih raya lagi?

Assalamualaikum..
Ni last entry aku pasal raya kot..dah masuk Zulkaedah dah ni..hihi

Oklah, last day Syawal..kitorang start keluar rumah tengahari lps zohor kot..memula attend kenduri kawen dekat Dewan Komuniti Danau Kota tu..makan2..gambar takde..sibuk kejar Dahlia..penat mak!

Lepas tu, singgah kejap open house umah abg Nazri..abg nazri ni jiran pengasuh Asyraf Dahlia..setiap tahun pun memang buat open house..memang besar besaran..banyak giler makanan..ada booth makanan macam2..larat dengan tak larat nak makan je..semoga murah rezeki abg nazri..tahun depan boleh buat open house lagi..hihi



Sebelum balik kite posing dulu satu kali dengan tuan rumah..yang pompuan tu anak abg nazri..
Asyraf tengah sibuk tengok abg DJ bercakap..saje je..

Lepas tu terus gerak pergi umah mak angkat kat Sijangkang, Teluk Panglima Garang pulak..sakan beraya..



Kitorang kat sini sampai malam..siap mandikan budak berdua tu..nasib baik aku tak bawak baju spare..kalau tak, aku pun tukar uniform..berlengas kejor anak2..adehhh



Tengoklah muka mami dah tak semenggah dah tu anak2 oiii...berminyak2 dah muka..huhu
Pastu kerja makan makan makan dan makan lagi..sampai tak larat nak berjalan..amboii sangat mami korang ni..hehhe

Kitorang bertolak balik Gombak dalam pukul 8.30 mlm kot..anak2 dah terbongkang tido dlm carseat masing2..senang sikit mami nak mentido jugak.huhu

Oklah..tamat sudah cerita hari raya tahun 2015..semoga ade rezeki dipanjangkan usia utk bertemu lagi Ramadhan 2016..InsyaAllah..tenkiu sudi singgah baca yer..bye..jumpe lagi..

2 comments:

  1. Sakan korang beraya yer...seronok tengok...meriah jer..;)

    ReplyDelete
  2. Korang nie memang rajin beraya la...kagum betul...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute