Tuesday, August 18, 2015

Home » , , » Pizza Hut RM13.60?

Pizza Hut RM13.60?

Assalamualaikum..

Update pagi dalam kereta..hari ni mata tak mengantuk..so, mari update blog..

Semalam asben balik kerja bagi satu envelop kat aku..bila bukak rupenya vaucher! Wahhh banyak happy ohhh..ada vaucher KFC/Ayamas/Pizza Hut, Nandos, McD, Paparich, San Francisco Coffee pastu ape lg ekk..setiap satu tu bernilai RM50..Alhamdulillah..tenkiu Ambank..

Mami is excited..
Laju2 la kita pergi Pizza Hut..lama dah tak makan Seafood Lasagna..hoho


Makan ni je pun..tapi lama sebab bergaduh dgn anak2 je dah lapanbelasminit


Asben punye..ntah apa nama tak ingat..tapi sedapppp

Seafood Lasagna mami punya..yeayyy


Hawaian Chicken kot..ntah la

Roti ape tak ingat nama..

Makan sambil bersabar layan karenah asyraf yang takmo duduk diam..buat pizza hut tu macam abah dia punya..yang Dahlia of coz la dia pun sibuk nak turun dr baby chair tu..tak senang mami abah nak dating..hahha

Total semua rm63.60..guna vaucher 5 keping so bayar rm13.60 je..yeayyy
Alhamdulillah..
Oklah..nak sarapan jap..tenkiu sudi singgah blog mami asyraf dahlia..jumpe lagi..bye..


8 comments:

  1. Untungnya...agak2 malam nie dinner kat mana plak...byk lg voucher tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaaa ! rasa macam dah lama tak makan pizza.. duk makan lemang ketupat jer sepanjang raya hehee

    ReplyDelete
  3. Pg2 tgk mknan ni laparnyaaaaa.. sobsob.....

    ReplyDelete
  4. weh ade lebih tak. nak jugak!!!!!! hahahaha

    leenda ni ko update pakai bloggeroid ke? boleh eh upload gambar satu2 dr atas?

    ReplyDelete
  5. patutla tiga belaih hengget.. haihhh telan elior..

    ReplyDelete
  6. Saya pun suka voucher.....berbaloi baloi....hihihi



    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute