Friday, August 14, 2015

Home » » Raya raya raya

Raya raya raya

Assalamualaikum..

Dah nak abis bulan raya dah ni..marilah update cerita2 raya yg tertunggak tu..esok boring2 boleh baca balik dengan anak2..gituuu

Ni cerita Ahad last week..
Pagi ahad tu, siap anak2..nak pergi open house masjid batu 4, Gombak..memang setiap tahun tak pernah miss pergi..seronok bawak anak2..



Bujang nan seorang...lega hati ni bila dah nak pakai songkok..punya payah nk suruh dia pakai songkok..tapi silalah siap sedia dengan segala puji pujian tu..tiap 2 minit kena puji hensemnyaaaa...huk alohhhh



Alahaiii..cair hati mami tengok gambar 2 beradik ni..kan elok kalau 24 elok macam ni..ni asyik nak bercakaran je..yang cik bunga tu pun boleh tahan perangainya..my blood go upstairs lah..

Sorry la..gambar makanan takde..gambar diorang je penuh memory phone..huhu

Pastu balik rilek2 jap..kasi anak2 tido charge bateri dulu..petang tu keluar beraya lagi..pergi open house geng Gojes, umah Nadt..
Makan makan makan dan makan lagi..



Ni je yang sempat snap pic..roti jala super sedap si mimi bawak..puding jagung tu keyrol bawak..sedap amat..menu yang tuan rumah masak pun sedap..tp tak de gambar..adehhh



Sebelum balik..wajib posing dulu..aku kena gerak awal sebab nak pergi open house kawan asben pulak..tak sempat nak borak lama pun..sibuk jerit panggil anak je..hoho

Oklah..settle hari Ahad lepas punya cerita raya..nanti nak cerita opis punya jamuan kecik2 pulak..errrrr Insya Allah..
Tenkiu sudi singgah bace yer..jumpe lagi..bye..

2 comments:

  1. Yeaay ko dah berjaya taip entry hari nie..

    Alahai sweet je tengok cik bunga peluk abang pakej peluk tiang sekali...kurus sgt abgnya

    ReplyDelete
  2. adat beraya dgn anak-anak mcm tu la, mata tak lepas risau2 dorg teruja di tempat org lain.
    lagi anak ramai, kerja hendak mengira anak je. hahaha.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute