Monday, August 10, 2015

Home » » Raya sabtuday

Raya sabtuday

Assalamualaikum..
Maafla kalau tajuk ntah pa pe tu..pening pikir tajuk je 3 jam..hehh

Saje nak citer pasal tak abis2 lagi beraya..sabtu ahad full day..mmg tak lekat kat umah la senang citer..
Sabtu tu pepagi lagi asben pegi basuh kete..sbb seminggu wife dia je yg guna kete..semak dah macam belacan katenya..hehe..

Tengahari sabtu pergi seksyen 25, Shah Alam attended kawan technician kawen..pengantin belum sampai kitorg dah sampai dulu..


Macam biase..kacau pengantin makan..pengantin serba putih..simple je..tapi still cantik..


Nasi hujan panas menu hari tu..sedap dap dap..pastu try makan tapai ubi..ermmm tak biase makan..so asben yg abiskan..

Ok..dah salam2 dengan pengantin kitorg pun gerak balik..sbb nak pegi open house umah abg ipar pulak..


Menu open house abg ipar..semua lazattss..nasi tomato dgn mee sup terbako lidah..kihkihkih..tp mmg terbaekk..sedap oiii..

Dah melepak berjam2 kt umah abg ipar, mandikan anak2 kite pergi open house parent biras aku pulak..org kate beraya sakan la..raya sampai lunyai..sampai umah nak dekat pukul 12 malam..

Oklah..ni je raya sabtuday kami..esok sambung raya hari ahad pulak..hehhe
Mekasih sudi singgah bace..
Jumpa lagi..bye

3 comments:

  1. Selagi raya x habis..open house ada di mana2. HEHEHE

    ReplyDelete
  2. sambung ahad lak leenda...
    sedapnya nasi pengantin..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute