Thursday, August 6, 2015

Home » , » Robocar Poli & Asyraf

Robocar Poli & Asyraf

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua..dah sarapan?
Saje je nak up entry pasal ni..semalam balik kerja, pengasuh kate ada parcel utk aku..memang aku guna address umah pengasuh kalau beli on9..senang sebab umah dia sentiasa ada orang..tengok packaging pun dah tau dah ape isi dalam dia..hihi..

Excited nak cepat sampai umah..nak tunjuk kat anak bujang tu..dalam kereta dia dah tanya ape tu mami? Mami kate barang mami tu..

Sampai umah, suruh dia duduk pastu pejam mata..hihi..saje je nak sakat dia..so, aku cepat2 bukak parcel susun depan dia..

Reaksi dia..rugi tak record..hoho
Ye..memang 2 beradik ni peminat robocar poli..kalau kt umah semua episod ade record..pastu hari2 nak tengok..sampai mami pun dah boleh hafal jalan cerita..
Nasib baik tak tido peluk robocar poli malam tadi..hihi

Aku beli dengan safurara robocar poli ni..lama jugak la nak tunggu bende alah ni sampai Malaysia..nasib baik sampai dlm keadaan baik..

Oklah, kot korang pun teringin nak beli jugak boleh la contact si rara tu yer..jgn memalu segan..dah la baik cantik pulak si rararara tu..ehemmm ra, next purchasing diskaun 50% okey..hekhekhek

Oklah..tenkiu sudi singgah baca..jumpe lagi..bye..



2 comments:

  1. hahahahahaha sape yg order, sebut nama kak leenda. nt akk dpt 50% less.hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Alololo...comelnya dia gelak. HIKHIKHIK bertambah2 mata tu sepet =)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute