Sunday, August 2, 2015

Home » » Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum..

Dah terlambat ke ekk baru nak wish Selamat Hari Raya ni?
Takpelah..kata raya sebulan..hihi

Dikesempatan ni kan, aku nak ucapkan selamat hari raya utk semua readers yg sudi singgah blog sekadar di pinggiran aku ni..blog pun hidup segan mati tak mahu..mood blogging ke lauuuttt..sedeh betul..


Ni jelah gambar satu family yang semengah sikit tahun ni..yang lain semua berjaya dirosakkan dua beradik tu..semua gambar parkinson..hahah



Gmbr anak bujang..punya susah nak amik gambar dia hari raya hari tu..boleh bergaduh nak snap picture dia..haishhh
Dengan drama sebabak pagi rayanya..seboleh bolehnya dia taknak pakai baju melayu tu..siap keraskan badan lagi tu..bila dah pujuk2 baru nak pakai..lepas tu dia mntk susu..mami pun buatlah susu sebotol..korang tau tak ape dia buat? Dia letak botol susu bawah badan dia pastu susu tumpah kena baju melayu! Allah mami punya mengamuk la kan pagi raya..sabo jelah..tp tak kire..kena pakai jugak baju melayu yg terkena susu tu..hukhukhuk




Ni anak dara..seharian dengan mami sementara abah bawak asyraf pergi ziarah..abah bawak asyraf pergi solat hari raya..nasib baik dia behave tapi tulah..taknak salam org..huhu

Yg anak dara ni pun boleh tahan lasak..letih layan dia..sape follow IG mami tau lah karenah dia pagi raya tu..memang lap peluh lah..

Petang hari raya pertama tu kitorg pergi beraya dkt Sg Choh pulak..tgh malam baru sampai umah..sebab esoknya nak balik kampung Pahang pulak..yeayyy..

Oklah..tu je dulu ekk..nanti kalau rajin aku sambung lagi..terima kasih pada yg sudi singgah tu yer..jumpa lagi...
Bye :)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute