Sunday, September 27, 2015

Home » Balik kampung ooooo balik kampung

Balik kampung ooooo balik kampung

Assalamualaikum..

Hai hai hai..bersiaran dari kampung tercinta ni..semalam kitorg dah sampai dah..bertolak dari Gombak pukul 10 pagi sampai kampung pukul 2 petang..

Sampai lambat sebab 2 kali stop beli makanan..1st stop dekat RnR Temerloh tu..nampak lori A&W tapi malangnya belum start niaga lagi..cisss..baru nak order rootbeer float..heheh


Asyraf yang obses dengan haiwan2 dalam zoo..hari2 berzikir nak pergi zoo nak pergi zoo..sampaikan kalau nak pergi mana2 kena umpan bgtau nak pergi zoo..hadoiii..padahal baru je pergi hari tu..
Semalam dekat RnR tu, nampak ada pulak mainan haiwan2 tu..terus suruh asben beli dengan harapan takde lagi mami dengar nak pergi zoo nak pergi zoo..letih mendengarnya..huhu


Sambil tunggu abah pergi toilet sempat lagi main..gambar atas tu dia susun sendiri tu..pastu suruh mami amik gambar cun cun katenya..huk alohhh mami layankan je..


Singgah gerai buah jap buat bekalan dalam kereta..

Ok dah fresh semua jom jalan lagi..Alhamdulillah selamat sampai kampung walaupun semalam kat hiway stress dengan macam2 karenah driver malaysia ni..hurmmm
Oklah..jumpe lagi..bye...

1 comment:

  1. bahahahhhaa asyraf!sama dengan hannah..obses gila dengan zoo dan binatang..tak abis-abis asyik cerita pasal panda je haihlaaa

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute