Monday, September 21, 2015

Home » , , » Breakfast gath geng gojes

Breakfast gath geng gojes

Assalamualaikum..

Macam biasa aku update blog sambil layan jammed! Nak pulak hari ni hujan..sana sini sesak..ikut Waze pun jammed..huhu..
Maka, marilah kite update sepatah hingga 350 patah perkataan..

Sabtu lepas..ad hoc gathering sebenarnya..sebab macam dah lama tak jumpa jumpaan..gituu ayat aku..admin Gojes, ciknaa yang ajak..aku ok je sebab hari sabtu tu asben tak kerja..kat mana pun ok janji pagi..boleh breakfast ala2 piknik..hihi
.......... to be continue...........

Ok sambung..td tu type dalam kereta..sekarang dah kat umah..hihi
Kitorang decide jumpa dekat Taman Layang Layang, Kepong tu je..senang kat situ sebab dah biasa..


Mami leenda, Ciknaa & Julia
Ni je yang ada..sebab yang lain2 ada hal..lagipun tak plan lama..so, sapa free datang jelah..

Acara macam biasa la..makan2 jemah nya tak seberapa sebab masing2 sibuk kejar anak..hihi


Dua budak kena bangun pagi ikut mami breakfast kat taman..heheh
Nasib 2 2 mood baik..ajak mandi pun ok je...


Macam biasa..kalau datang sini memang kena paw beli pistol bubble ni..mahal kemain seketul tu..tembak sekejap dah habis..


Cubaan Dahlia rampas spek abah dia..heheh


Asben sewa beskal kat sana..rm20/20minit..mahal giler..dulu takdelah mahal mcm ni..tapi sebab nak happy2, layan jelah..
Sempat jugak lah aku bawak seround..hihi


Qi anak Julia pun kemain excited asben bawak naik beskal..siap bye bye ummi dia..hehhe

Dalam pukul 11, kitorang dah gerak balik dah..matahari pun dah naik..anak2 pun dah berpeluh..oklah..jom balik..mami pun dah penat..padahal tak buat ape pun..duduk je pun..adehhhh

Oklah..tamat sudah kisah breakfast gathering geng GBSB..next time kita buat lagi..harap ramai la yang boleh join..mekasih sudi singgah baca..jumpe lagi..bye..

6 comments:

  1. Lama dah tak jumpa gang gojes...rindu!!!

    ReplyDelete
  2. bertahun tak pegi taman layang-layang...

    joging seround pon dah penat..hahahha..

    ReplyDelete
  3. Hehehe seronok jumpa kalian berdua, manisss sgt senyuman korang sampai tak tau nak sembang apa, alhamdulilah semua sihat2, ada masa kita bergathering lagi, alhamdulilah.

    ReplyDelete
  4. aku byk jumpe perkataan mahal je dlm ni..hahaha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute