Tuesday, September 8, 2015

Home » » Rombongan menghantar adik ke UM

Rombongan menghantar adik ke UM

Assalamualaikum..
Selamat pagi..aku kat rumah masa tengah type entry ni..tak masuk opis hari ni sebab malas..wahh boleh gitu? diiringi hujan lebat non stop dekat Gombak sekarang..Alhamdulillah dapat jugak kurangkan jerebu yg tengah melanda sekarang ni kan..

Oklah..panjang pulak mukadimah..hehhe
Sebenarnya nak cerita pasal hari Ahad lepas..kitorang pergi hantar adik perempuan aku yang last masuk UM..rezeki dia la dapat buat degree Pengajian Melayu kat sana kan..Alhamdulillah..

Pukul 9 keluar rumah..sampai2 tengok UM dah jammed! Huhu..yelah..semua orang pun nak hantar anak masing2 kan..


Bergambar dulu seround..tu pun sebab ternampak anak dgn ayah dia selfie kat situ..heheh


Adik dengan ma..tu pun lepas dah balik ma kata lupa nak ambik gambar masa kat dalam bilik hostel..huk alohhh ma..hahhaha

Lepas dah dapat bilik, singgah TMC Bangsar tu pulak sambung shopping bakul sampah, penyapu dgn air mineral 2 3 botol..pastu singgah makan tengahari kat kedai makan sebelah UM Asasi tu..


Semua pun order nasik ayam..senang dan cepat..nasib baik sedap jugak rasanya..hehe

Dalam tengahari dah settle semua..tinggal la adik kat sana dengan kawan2 baru..belajar rajin2..kata lepas ni nak terus sambung Master pulak kan..
Semoga berjaya dan terus berjaya..aminnn

Oklah..sebab hari ni tak kerja..anak2 ada kat umah ni, kenalah masak..hurmmm nak masak ape yer?

3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute