Tuesday, September 22, 2015

Home » Sandwich super sedap by Superlicious_Sandwich

Sandwich super sedap by Superlicious_Sandwich

Assalamualaikum

Selamat pagi semua..ramai ke yang dah start cuti hari ni..untung laa cuti banyak..yang cuti dah tinggal nyawa2 ikan ni, kerja rajin2 yer..hekhek

Hari ni nak cerita pasal satu snack super lazat..ni bukan cerita rekaan semata mata yer..aku dah order masa pergi Zoo Negara hari tu..rasanya sedap giler..semua pun suka..Alhamdulillah

Apa benda yang sedap sangat tu?
Ni dia..


Sandwich dari IG - @superlicious_sandwich





Aduhaiii..lapor lah pulak pagi2 dah tatap gambar sandwich ni..macam kena order lagi je..


Menu sandwich..banyak pilihan kan? Nak rasa semua korang order je mixfiesta tu..macam aku order hari tu..sedap nya..huhu


Ni yang aku order masa pergi zoo tu..mix fiesta..sekejapan je licinnn..hahha

Harga amat berpatutan..murah! Cas delivery pun murah je..rm5 area KL/Selangor..murah kan..luar KL pun ada delivery rasanya..kena tanya owner lah..
Wassap je owner, kak liya 012 2243091
Gerenti puas hati..

Okbai..


4 comments:

  1. sihat mkn sandwich ni... bnyk sayur....

    ReplyDelete
  2. Wowww ramai dah buat perusahaan sandwich delivery eh...julia pernah review satu biz tp nama lain...sebijik mcm ni...memang sedap la

    ReplyDelete
  3. ok lapo.. bencik aa leenda up benda gini..haha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute