Thursday, October 8, 2015

Home » Cheese Nan di RSMY, Danau Kota - sedap ke?

Cheese Nan di RSMY, Danau Kota - sedap ke?

Assalamualaikum..

Hari tu ntah hari apa tak ingat lah pulak..lepas asben balik kerja, dia ajak makan malam kat luar..gumbira lah hati tak terkata..hehehe
Bukan apa..asben kerja memang jarang sangat dapat balik awal..selalu kena OT..dan selalunya aku dinner sorang2 makan je apa yang ada kat dapur tu..biskut, roti tak pun maggi..bebudak berdua tu memang dah makan malam kat umah pengasuh..dah mami amik pun dah pukul 8malam...huhu

So, saje la nak try makan cheese nan yang korang dok heboh2 sangat tu kan..terbakor jugak hati ahkak ni bila baca korang makan sana sedap lah..cheese meleleh2 la..apa lah..padahal dekat je pun dengan rumah yang cawangan Danau Kota tu..
Tak boleh jadik nih..moh ler kite bang oiii..


Model air..senang pulak pakai cup macam ni..air tak habis boleh take away sambung minum dalam kereta..kan?

Sampai lah menu yang ditunggu2 tu..


Tak kembung pun macam yang selalu tengok dalam gambar tu..ahkak keciwa..ok takpe..kita try rasa dia pulak..hurmm boleh la boleh la..


Gigih ok! Punya nak bagi nampak ke cheese an dia tuh..heheh


Order sekali ayam tandoori..Allah..tak tau nak kata apa..sedap lagi mamak2 biasa kat Ong Tai Kim, Gombak tu hah! Tapi tak tau la..ini selera aku..taste aku kata takdelah sedap benor..biasa2 je..
Tapi sebab seketul gitu rm10, habis jugak lah kitorang belasah..tak baik membazir..amalan syaitonnnn..
Ohh yer sebelum terlupa..kitorang mintak kuah dal dengan sambal..kena charge okeh! Huk alohhhh

Ok tu je lah pengalaman makan di RSMY Cheese Nan..tak pergi dah kot lepas ni..baik makan pizza je..ehh?? Aku bukan apa..kalau food sedap, bayar mahal sikit takpe..janji berbaloi..

Oklah..mekasih sudi singgah baca yer..jumpa lagi..bye


5 comments:

  1. Lorrr yer ker? Ciknad tak pernah pegi lagi...ikut tekak masing2 la kannn

    ReplyDelete
  2. Ko kena try kat KL..mana tau lg sedap dr yg cawangan tu ..memang kuah dia charge lain...klu makan selalu parah gak nak membayar sbb mahalkan..

    ReplyDelete
  3. ye ke seb baik tak pi cari ...ari teringin juga hehehhe

    ReplyDelete
  4. nampak macam sedap..rupanyeee biasa je ye..hurmmm

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute