Sunday, October 4, 2015

Home » Sri Pena (NSTP) - Last Day

Sri Pena (NSTP) - Last Day

Assalamualaikum..

Ok2..make it short..hari ni dah last day kitorg dekat Sri Pena..
Pepagi bangun breakfast macam biasa..
Pastu terjun kolam lagi untuk kali terakhir..pukul 11 terus siap2 nak checkout..



Lepas checkout, kitorang singgah Upside Down Art Gallery kejap..atau nama lain Rumah Terbalik dekat je dengan Sri Pena ni..
Harga tiket macam kat bawah ni:-
Dewasa - rm15
Kanak2 - rm10
Warga emas - rm10

Dah masuk dalam silalah posing sampai lebam..kat sini kena pandai posing baru dapat gambar menarik..
Tapi takpe, jangan risau..ada staff kat sana sentiasa ada untuk tolong bagi penerangan pada yg blur mcm mana nak posing? Macam kitorang la mula2 masuk tu blur ape hal semua props terbalik? Hihih


Terapung tu..Korang ada? Hahah


Gambar asben pulak..tu pun lepas berapa kali snap..boleh laaa..


Ni tak berapa jadik sebenarnya..tapi nak tempek jugak sbb anak bujang sangat memberi kerjasama hari tu..hihi


Anak dara ni dari awal memang dah aim basikal ni..sibuk dia nak naik..orang lain posing pun dia sibuk jugak nk posing sama..

Banyak lagi gambar sebenarnya tapi malas nak edit..hihi

Lepas dah puas amik gambar kat dalam tu, mak mertua teringin nak makan lagi cendol bakar semalam tu..hihi..jom layannn...ok jugak tu..panas2 tekak pun haus mari sejukkan dengan cendol..uuuuuuu


Nyumm nyummm..nyamannn

Lepas tu kitorang terus gerak balik Gombak semula..bye bye Port Dickson..next time boleh datang lagi..
Oklah..tamat sudah entry cuti cuti Malaysia di Port Dickson..
Mekasih sudi singgah baca yer..
Jumpe lagi..bye

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute