Thursday, November 12, 2015

Home » , , , » GBSB Mini Gathering - FRIM Kepong

GBSB Mini Gathering - FRIM Kepong

Assalamualaikum hai..
Ok..mood update entry datang lagi..
Yeayyyy setelah sekian lama bertapa..

Ok, hari ni nak cerita pasal GBSB Mini Gathering dekat FRIM Kepong last week..panjang ceritanya macam mana sampai ke Frim tu..malas pulak nak cerita..biarlah jadik rahsia..hihih

So, here we go!


Macam biasa mestilah dimulakan dengan gambar makanan..sikit je ni sebab yang join pun 4 family je..terima kasih untuk Khairul sebab masak banyak giler..tu dalam gambar atas tu, semua dia yang bawak tu..aku cuma mampu goreng chicken finger je..susah tuuu nk goreng tu..hahaha


Dah namanya tak rancang nak pergi FRIM, so memang tak bawak pun baju mandi2..makanya, mandi jelah pakai spender ye anak2..air cetek je pun..atas sikit dari buku lali..jadiklahh buat anak2 happy..


Tengok anak khairul tu..semangat!
Asyraf pun kemain suka dapat mandi kolam cetek gitu..dia kata mandi berdiri..heheh


Sikenit dahlia pun mandi jugak..tp sekejap je..sebab kulit budak kecik ni sensitif sikit..baru mandi sekejap, kulit dah macam nak tertanggal..habis semua kulit kaki tangan menggelupas..aduhaiii

Lama jugak kitorang kat sana..dari pukul 9 lebih sampai tengahari..bila matahari dah naik, dah panas, jom lah ajak anak2 naik..siap2 dah nak balik pulak..


Aktiviti wajib bila ada gathering..walaupun tak ramai yang dapat join tp bila bergabung dengan para suami dan anak2 jadik meriah huru hara jugak..hihu


Para suami yang supportive..terima kasih yer sudi melayan karenah isteri masing2..


Happy kids! Kemain happy dapat berendam walaupun air takat buku lali je..heheh


Ni mek Dahlia dengan si banana anak eira..

Dalam kereta anak2 semua tido terbungkang kepenatan..gaya penat tu macam la lepas berenang 7 lautan..aduhaiii
Lepas ni boleh buat lagi gathering Gojes Blogger Supermom and Baby..next year boleh plan untuk 2nd family day pulak..yeayyyy...

Oklah..tenkiu sudi singgah bacae yer..jumpe lagi..bye..

3 comments:

  1. Aku dengki. Hahaha. Buat la lagi. Buat la.

    ReplyDelete
  2. tak leh join sbb balik kg. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Alah comel semua!!! tang mandi macam2 ragam! hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute