Wednesday, December 23, 2015

Home » Hiburkan hati anak anak

Hiburkan hati anak anak

Assalamualaikum dan hai..
Update tengah hari dari kampung..
Ye kitorang dekat kampung sekarang..tengahari semalam sampai..insyaAllah sabtu baru balik Gombak semula..

Entry ni dah draft last week kot..malas sungguh nak siapkan..sebab cerita biasa2 je..anak2 dah mengamuk kat umah..tido tak kena..makan tak kena..mulalah mami nak bertukar jadi hijau..huhu

Asben kata anak2 dah boring seharian kat umah kot..tu yang buat perangai..ntah ye ntah tak..
Tu yang dia ajak pergi Titiwangsa pergi jalan2 lari2..layan kan ajelah..dekat je pun..

Dah sampai sana, memang betul..mood masing2 terus bertukar jadik ceria..elok je berlari2..gelak2..adoiii
Kebetulan masa pergi tu ada event apa ntah, lagi la ramai orang..meriah lah jadiknya..


Nampak tak sape yang paling happy tu?
Heheh..sebenarnya bukan anak2 je boring terperap seharian kat umah..mak bapak pun sama..sesekali buat macam ni seronok la jugak..


2 beradik dah besar dah..ni la kawan time baik..kalau berebut mainan, pening mami jadik pengadil..adehhhh

Ok, dah penat berlari, jom kita balik..balik mandi, upah susu sorang sebotol, pastu tido..senang mami nak masak tengahari..

Oklah..sekian entry takde pekdah tengahari ni..tenkiu sudi singgah sini ekk..jumpe lagi..bye

2 comments:

  1. COmelnya anak2. Rindu time akak muda2 dulu, gi jalan dgn anak2. hehe. masa sudah berlalu.. Bestnya jalan2. Rindu pulak zaman jalan2 masa anak kecik2 dulu. hehe. Anyway, free2 jemput ke blog i untuk info2 kekal fit and slim.

    >>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute