Saturday, January 23, 2016

Home » Asyraf 4 tahun

Asyraf 4 tahun

Assalamualaikum dan hai..

Entry khas untuk anak bujang walaupun dah lewat banyak hari..sorry asyraf..hihu
Dah 4 tahun dah bujang nan seketul mami ni..

Macam biasa, memang takde parti harijadi pun..
Abah beli kek je..tu pun kemain rushing lagi tempah dengan kawan chef..nasib baik ada kawan chef..dapat la beli kek sedap dengan harga murah! Ye murah je..harga kawan2..


Tapi tulah..sebab tak tempah dari awal, makanya takdelah tema Tobot yer..apa yang ada jelah chef cakap..so, Spiderman jelah..Spiderman pun ok..Asyraf suka je..

Ada video masa nyanyi lagi epibedaytoyu..tapi tak boleh pulak nak upload kat sini..takpelah..besar nanti kalau nak tengok balik video2 ni, bukak je You Tube Channel mami yer..semua video diorang adik beradik ada kat sana..


Dah 4 tahun ni takde apa yang abah mami mintak..semoga Asyraf membesar dengan sihat selalu..semoga dipanjangkan umur..jadik anak yang baik, yang soleh..jadi abang yang baik so that mami tak perlu nak jadi pengadil hari2..huhu

Tahun ni belum sekolah lagi..so enjoy jelah waktu2 pagi mu..tahun depan dah tak boleh dah nak bermalas malas bangun pagi..rasa macam tak sabar nak tengok episod apa nak jadi tahun depan..hihi

Oklah..sekian entry dah terlajak lambat ni..tenkiu la pada yg sudi singgah blog sekadar di pinggiran aku ni..hihi
Jumpe lagi..bye

1 comment:

  1. Cpt smbt besaday bila lahir awal tahun kan..hb abg asyraf ensem boy

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute