Friday, February 26, 2016

Home » GBSB Mini Gath @ Taman Tasik Shah Alam

GBSB Mini Gath @ Taman Tasik Shah Alam

Assalamualaikum dan haiii
Selamat hari Jumaat..sekejap je dah Jumaat..esok insyaAllah balik kampung..

Oklah..hari ni citer pasal mini gathering Gojes Blogger Supermom and Baby (GBSB) dekat Taman Tasik Shah Alam ahad lepas..
Selalu kalau buat gathering kat belah2 gombak ni je kan..kat Tasik Kepong tu je kan..kali ni kita bagi chance geng gojes area Shah Alam pulak join..best jugak rupenya..ingatkan jauh lah sangat..dekat je dengan Wetworld tu rupenya..

Janji pukul 10 jumpa dekat sana..tapi biasalah kalau dengan anak2 ni kan..lambat sikit2 tu semua paham..baik tak aku cover geng gojes yang dtg lambat hari tu..hekhek


Kami yang terawal sampai sini..cari port bertentangan dengan playground so that nanti senang nak pantau anak2 main..depan mata je..


Posing dulu dengan Kerol..


Ni bila semua dah sampai..tp tak semua ada dalam gambar ni..tengok belakang tu..makanan penuh ! Sedap2 pulak tu..tapi serious tak sempat nak rasa semua makanan tu..busy sangat gosip2..busy kejar Dahlia..yang Asyraf dah jumpa playground tak ingat kat mami dah..

Makanan! Ni baru sebahagian tau..kitorang memang dah deal bawak potluck..so macam2 makanan lah ada tu..nasi lemak, spagethi, kuih muih, cheesekut, puding jadung, kek coklat and macam2 lagi lah..aku bawak sandwich telor je..haishhh susah nak buat tuh..hekhek

Sempat jugak celebrate besday girl anak umie sue si Aqilah..comel sangat kan anak2 dara geng gojes ni..

Kek besday girl..comel kan..tapi tak sempat rasa..Ya Allah busy sungguh hari tu..dengan jadi ceti kutip duit baju untuk family day nanti lah..dengan asyraf dahlia kejap2 datang, mami, nak air..kejap2 datang, mami, tolong lap peluh..kejap2 kang datang, mami tolong lap hingus..phewwww mami pun lap peluh sama..tugas asben pantau anak2 kat playground sebab yelah kan budak2 ni..tak boleh leka..walau nampak macam selamat kawasan tu tapi still kena perhatikan jugak lah kan..beringat orang kata..

Antara mereka yang bila nampak orang pegang henpon nak amik gambar..comel sangat perangai masing2..


Sebelum terlupa..terima kasih Ena sponsor kitorang semua dengan ABC terbaik di Shah Alam..ABC Fradoo seksyen 2..ni family Ena punya..tenkiu banyak2..lain kali boleh sponsor lagi..ehhh??




Saje tempek gambar bebudak ni..Alhamdulillah hari tu peel masing very good..happy je..lagi2 si Dahlia tu..apa bunyi pun takde..cool je..bagus la anak2 oiitt..jangan bagi mami bertukar hijau di tempat awam ye..hekhek

Oklah..dalam pukul 2 jugak kot, eh yeker..kitoang dah siap2 nak balik dah..acara tapau menapau macam biasa lah..aku tapau cheesekut ciknaa je..balik simpan dalam peti baru makan..perghhhh masyukkkk...

Sebelum balik macam biase jugak..photo time! untuk kenang kenangan di masa hadapan..
Kami yang hadir hari tu..tahniah untuk semua sebab sudi luangkan masa..

Yang ni kena bagi penghargaan peringkat tertinggi ni..kalau lah diorang semua tak sporting layan karenah wife masing2 nak bergathering bagai, memang tak sampai lah ke shah alam ni..terima kasih para suami..tahniah!

Gojes Blogger Supermom and Baby
Mini Gathering @ Taman Tasik Shah Alam
Lain kali berjumpa lagi..
InsyaAllah


4 comments:

  1. amboi baik punya cover eh.. gombak-shah alam jauh tau..wakakaka

    ReplyDelete
  2. Ko n khairul mmg slu awal kan..hee

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute