Tuesday, March 22, 2016

Home » Boboiboy the Movie - Monsta

Boboiboy the Movie - Monsta

Assalamualaikum dan haii
Torrraaa datang lagi...
Maaf la timbul tenggelam dah blog ni..takpelah..janji update utk bacaan akan datang..huhu

Ni cerita 2 minggu lepas kot..saje bawak asyraf dahlia pegi tengok wayang..kan tengah hot sekarang Boboiboy The Movie..1st time la ni bawak anak2 masuk panggung..abah dgn mami pun sejak2 kawen tak pernah pegi tengok wayang dah kot..



Beli tiket online..sebab dengar kata kalau nak beli on the spot selalu sold out..so, jangan ambik risiko..
Kitorang tengok dekat MBO Ampang Galaxy tu je..beli tiket siap print..hahah..

Sampai adik kat kaunter tu cakap, wahh bagus sangat abg ni..siap print..sebab asben yang pegi collect tiket..kikiki..
Bukan ape..kite pegi bawak anak2..dah janji nak tengok Boboiboy kat tv besar..asyraf dah excited giler..walaupun dia bukan lah peminat nombor 1 Boboiboy, tapi sebab iklan kat tv keluar setiap seminit..teringin lah dia nak tengok..


Alhamdulillah 2 beradik ni behave dalam panggung tu..Asyraf lagi la..siap melopong tengok tv besar..pastu senyum2..alahaiii..kesian dah besar gini baru mami bawak masuk tengok wayang..


Bagi asyraf pegang popcorn..kemain suka..maklum la tak pernah makan..kesiannnn


Budak ni tengok Boboiboy 15 minit je kot..selebihnya, Boboiboy tengok dia..hihi..lega sikit mami nak tengok citer..

Sejujurnya, aku suka movie ni..ada part kelakor tu satu panggung tu gelak..the best part, yang gelak tu suara bapak2 mak2 je yang aku dengar..

Ada part yang sedehh tu, satu panggung tu senyappp je..nampak sangat bapak2 mak2 fefeling lebihh..tak cakap kat orang lain la..aku sendiri pun menitik air mata bab Ochobot rosak tu..sobsss..


Port wajib ambik gambar..siap beratur dulu lah tunggu turn..bukti dah pergi tengok katenya..layankan aje..

Korang kalau ada masa, boleh la pegi tengok bawak anak2, anak2 sedara..sure diorang suka punye..tak menyesal la..


3 comments:

  1. Hahaha ko memang leenda.. umie bercakap pun ko emosi lebih.hahaha

    ReplyDelete
  2. dah tengok...memang best! rasa macam nak tengok lagi je hehe

    ReplyDelete
  3. Wah!! besar dah Dahlia ye, abang pon dah boy sangat ni, boleh protect adik, insyaallah.
    Hmm Boboiboy dah nak over dalam wayang tapi kami lom sempat nak pi tengok pon, kene weekend kot baru sempat melihat bersama2 the kids.
    Macam best je bunyi filem ni...insyaallah kalau sempat nak tengok gak nanti.

    Teringat tengok Zootopia, samalah...mak bapak punya ketawa yang terbahak2...HEHEHE

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute