Friday, July 1, 2016

Home » , , , , » Sampul Raya Limited & Special Edition Episode 4

Sampul Raya Limited & Special Edition Episode 4

Assalamualaikum n haii..

Kemain episode 4 dah sampul raya aku..
ok, macam tahun² sebelum ni, aku suka order sampul raya customade..
sama la tahun ni jugak..
tapi tahun ni malas dah guna doodle gambar family..

tahun ni order design kartun Didi n Friends je..
simple je kan..
lagipun biar orang suspen sikit, tahun ni ahli keluarga bertambah ke idokkk..
ade ke yang kisah bertambah ke idok ni? hahaha..

order minimun je..
so, ahli keluarga je yang dapat ni..
walaupun duit raya sorang singgit je..hahah

ini koleksi dari tahun² sebelum ni..
tak tau la sampai bile boleh bertahan kumpul koleksi sampul raya customade ni..
tunggu jelah..

macam biasa..semua ni aku tempah dengan Dida Zenal..feberet nih..
ape² yang cute semua tempah dengan dia jelah..
senang nak deal..

oklah..nak tidooo..
waktu lunch dah la pendek je bulan pose ni..
tido dulu..bye..
jumpe lagi..


No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute