Wednesday, August 3, 2016

Home » , » Muslimah Clothing Popular hanya di Zalora

Muslimah Clothing Popular hanya di Zalora

Assalamualaikum dah haiii

Bertemu lagi kita yer..
Aku ni, bukan lah pengikut setia fesyen terkini tau..
fesyen ape yang tengah 'in' sekarang pun aku tak tau..
sebab hidup aku ni simple je..
pergi kerja pun pakai baju kurung..
kadang kurung moden..kadang kurung riau/pahang tu..
kadang kurung biase tu je..
pendek kata, simple yang amat lah..

tapi tapi tapi..
walaupun begitu..ceyyy
aku suka je tengok orang lain berfesyen fesyen ni..
apa orang panggil..fashionista hijabista kan..
kalau kena dengan gaya lah..lagi lagi dengan fesyen muslimah terkini..
alahai..manisss je aku tengok diorang gayakan..


tengok..tak lapuk dek hujan kan?
tak ditelan zaman..
bila bila pun boleh pakai..
ayu je..



cantik kan?
harga pun setanding dengan gaya dan kualiti..
mampu milik lah orang kita kata..heheh


woww..design pun comel
geram rasa nak kunyah kunyah je..



Hijab/tudung/shawl ni pun sama..
berkenan jugak tengok..
maklum la..mami leenda kan baru berjinak jinak dengan shawl..
heheh..
pastu padan kan dengan kurung moden comel comel tu..
pakai heels dengan designer bag
mesti wowww..
sure husband pandang 2 3 kali..
awww..bahaya jugak ni..hahah

kat mana nak dapatkan semua koleksi cecantik ni?
alahh korang..mana lagi..ZALORA lahh..
terjah je Muslimah clothing popular ni haaa..
confirm rambang mata terus lepas tu..


dalam banyak banyak tu kan, tiba tiba terrr bekenan dengan baju ni..
simple tapi sweet je kan..
alah alahh..
achaner nihhh
tergugat iman dah ni..
ZALORA punya pasal lah nii


1 comment:

  1. ala..kenan jgkla gn bj last tu. nk jugaks bj saloma. mampu milik ke wei? hmm

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute