Tuesday, August 30, 2016

Home » , , » Tumis petai dengan sambal hitam dan tempoyak

Tumis petai dengan sambal hitam dan tempoyak

Salam dan haii

Alang2 terperangkap dalam jem teruk sekarang ni kan, eloklah aku hapdet blog usang aku ni..hujan lebat betul hari ni..Alhamdulillah..cantikkan Allah bagi..tengah kita susah hati jerebu dah makin teruk ni, Allah turunkan hujan lebat pagi ni..tq Allah..

Hari ni nak hapdet resepi paling senang mudah sap sap soiii..haa punyalah nak bagitau senang nya tu..

Tapi macam malas pulak nak type semula..so aku screenshot je kat FB aku pastu tempek je kat sini yer..



Aku guna sambal hitam ciknaa tu..sedapnya MasyaAllah..korang yang nak beli, boleh contact Ciknaa ni yer..memang tak rugi..sebab sedap!
Senang guna ni sebab tak payah susah2 dah nak kopek ikan bilis bagai kan..

Dah lebur semua tu, maka terhasillah masakan seperti ini..tadaaaa



Allah lapar lah pulak tengok ni..makan pulak dengan nasik panas..hujan2 ni memang masyukkk..hihih

Oklah..dah sampai opis..marilah kita bekojo sekueknyo..berusaha lah kito sekueknyo...

Bye..jumpe lagi..


2 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute