Friday, September 9, 2016

Home » , , » Bila lesen memandu dah expired

Bila lesen memandu dah expired

Assalamualaikum dan hai..
sejukkan hari ni..pagi tadi hujan
hari ni tak busy sangat..so meh kita update..hoho

semalam masa tengah sibuk photostat IC la Mykid la sebab Asyraf kan nak sekolah tiba tiba teringat nak cek lesen memandu..
nahh ambikkk ko..rupenya dah expired dari bulan 5 hari tu..hukhuk
serious memang tak teringat langsung nak renew masa birthday hari tu..
sebab tak pernah lagi aku pergi renew sendiri lesen² ape semua ni..
selalunya asben yang buat..
dah dia pun tak ingat, ape lagi aku..
ehh patut aku la yang kena ingat kan? errrrr





















yang expired ni pun asben yang renew kan..masa ni mami kat kampung tengah cuti pantang bersalin kan Dahlia..
mami bagi gambar suruh asben buat yang kad ni..hihi
haishhh alamat pun tak tukar lagi tu..

bila la nak pergi renew ni..dah cuak nak drive lepas tau lesen mati..
masa tak tau, rilek je Gombak - Kajang pegi keje..
Alhamdulillah nasib la tak jadi pa pe..nauzubillah
sekarang I is takutttt..huwaaaaa


4 comments:

  1. akk pn pernah jugak kes gini...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. perghhhh lama tu! nasib tak kena tahan JPJ uols..huhu

    ReplyDelete
  3. erna buat 5tahun terus. tak nak fikir2 dah. hehehe

    ReplyDelete
  4. kl xtau x cuak tp dh tau mmg la kan

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute