Friday, October 14, 2016

Home » , » Chinese Look, Single & Rokok!

Chinese Look, Single & Rokok!

Assalamualaikum dan hai..

Saje nak merepek sikit hari ni..
Tadi masa nak turun pergi tapau lunch, saing2 dengan sorang colleague chinese dalam lift..
dari department lain lah..
mula2 oklah tanya keja macam mana sekarang pastu mula lah soalan2 merepek dia dah datang..
hahah

mula tanya U ada keturunan cina ke? atok or nenek?
aku tanya kenapa?
dia kata, sebab I tengok U macam ada darah cina sikit..
chinese look..
ahahhahaha phuiiii..
celah mana pulak dia tengok muka aku chinese look ntah..
maaf, saya melayu tulen..tulen bang..kihkih

pastu, tanya aku single lagi ke?
wahhhh of coz la tidak kannn..
aku kata, I dah ada 2 anak laaa..
dia pandang aku atas bawah..
kenapa? tak percaya ke?
haahhaha..tak percaya sudahhhh

pastu, sampai depan kedai mamak tu, kitorang ikut haluan masing2 lah..
aku order, nasik putih dengan tom yam campur melayu punya..
order dah siap, aku pun tunggu la depan kaunter tu..
sekali mamak cashier tu hulur kotak rokok Dunhill..
tergezuttt mami tau..
rupenya, mamak tu macam khayal..dia ingat customer lelaki nak rokok tadik..
hapekah???
terus bantai gelak kat situ jugak..hahahahah

tengah type entry ni pun aku dok gelak2 lagi..ahhaha
maka, tamatlah sudah entry asal boleh aku hari ni..
jap lagi nak tag admin besor..saja nak bagitau, yang I hapdate blog hari ni tauu..hihi


5 comments:

  1. hahaha.. kalau tgk mami x nampak tang mana chinese look tu.. tp kalau tgk anak2 nampak la mcm ada chinese look tu.. anak2 mata sepet kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. ni bukan cerita pertama org ingat mami single..ok take noted abah as, isteri yu makin hot skrg..kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. adeih! tergelak baca part mamak tu...
    nak kena jumpa puan punya blog dulu, baru boleh decided chinese look or not. takpela, janji boleh jadi mommy gojes bila org kata single lg.

    ReplyDelete
  4. Aku pun ingat ko ada darah keturunan cina...anak2 semua mata sepet cam cina..hihihi

    ReplyDelete
  5. hahah dah kenapa semua orang jadi camtu? akak cantik sgt kot ni
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute